Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

 <strong>A Hitachi környezetvédelmi elképzelése 2025-re: </strong><br />a Hitachi Csoport termékei által kibocsátott CO2 mennyiségének csökkentése évenként 100 millió tonnával 2025-re.

Eco-Hitachi

A Hitachi kialakította „környezetvédelmi elképzelését" annak érdekében, hogy hozzájáruljon egy fenntartható társadalom felépítéséhez. Üzleti tevékenységünk és rendkívül környezetbarát termékeink révén szeretnénk elérni, hogy a károsanyag kibocsátás 2025-re évi 100 millió tonnával csökkenjen.

Célunk olyan élet-kiteljesítő technológia kifejlesztése, amely hozzásegít egy valóban fenntartható társadalom felépítésének megvalósításához a jelen és jövő nemzedékei számára.

Következő generációs termékek

A Hitachi projektorai olyan komponenseket tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az áramfogyasztás és a szénlábnyomok csökkentéséhez.

Szénlábnyomaink csökkentése
A teljes termelési folyamat minden szakaszában dolgozunk az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentésén, ennek érdekében a következőket valósítjuk meg::

  • Festékmentes készülékház
    A festék ártalmas anyagok levegőbe és környezetbe jutását okozhatja, ezért projektorainkhoz más alternatívákat választunk.

  • A kartondobozok méretének csökkentése
    Legújabb projektorainkat már kisebb kartondobozba csomagoljuk. Ennek eredménye, hogy egy fuvarral majdnem kétszer annyi készüléket szállíthatunk, ezzel is tovább csökkentve a szénlábnyomunkat.

  • Újrahasznosítható kartondobozok
    Kartondobozaink most már 100%-ban újrahasznosítható anyagból készülnek, így nem szükséges a hulladéktárolóba kerülniük.

Az 1 W-os készenléti mód bevezetése

1 Watt with projector image

A Hitachi projektorok elegánsak, praktikusak és csúcstechnológiát képviselnek – de azon is dolgozunk, hogy életciklusuk minden szakaszában a lehető legnagyobb mértékben környezetbarátok legyenek. Ezért minden Hitachi projektor kiegészül az 1 W-os készenléti mód nevű fontos új funkcióval.

Egy új uniós irányelv hamarosan 1 W-ra korlátozhatja a projektorok áramfogyasztását készenléti módban. De a Hitachi ennél már egy lépéssel előbbre tart. Környezetvédelmi elképzelésünk részeként már gondoskodtunk arról, hogy a túloldalt felsorolt projektorok mind el legyenek látva ezzel az energiamegtakarító funkcióval. 2010-től kezdődően így akkor is fog energiát megtakarítani, ha a projektort készenléti módban kell hagynia.

Ez csak egy a Hitachi sok lépése közül, amelyeket azért tesz, hogy a termékeink csak minimális kihatást gyakoroljanak a környezetre.

Super Hybrid Filter image

Szuper hibrid szűrő
A Hitachi új szuper hibrid szűrője a piaci forgalomban lévők között a legjobb. Kivételesen hosszú, 6000 üzemóra élettartamú – így ritkábban igényel karbantartást, és alacsonyabbak lesznek a pótlás költségei.


Long Lamp Life image

Hosszú élettartamú lámpa
A lámpa most már minden eddiginél hosszabb élettartamú. Eco (takarékos) módban a 6000 üzemórát* is meghaladja, ami megfelel a projektor napi három órai használatának tíz éven keresztül.


Long Filter Life image

Hosszú élettartamú szűrő
A Hitachi szűrőnek a lámpával megegyezően hosszú ideig kell tartania. És mivel cserelámpához új szűrőt is mellékelünk, mindkettőt egyszerre kicserélheti, és nem szükséges a szűrőt tisztítani.*

*A legújabb modellekhez.