Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

Sajtóközpont

A Hitachi DMG új forgalmazót választott Magyarországon

Budapest – A Hitachi Europe Ltd. – Digital Media Group örömmel jelenti be a Cédrus Számítástechnikai Kft. új Hitachi DMG forgalmazóvá történő kinevezését Magyarországon. A budapesti székhelyű Cédrus a Hitachi iparágvezető projektorainak és kiegészítőinek teljes skáláját forgalmazza majd.
Bővebb tájékoztatás ... 1.3.2014

A HITACHI BEMUTATJA VADONATÚJ ULTRA-RÖVID ÉS INTERAKTÍV ULTRA-RÖVID VETÍTŐTÁVOLSÁGÚ LCD PROJEKTORAINAK TERMÉKCSALÁDJÁT

A folyamatos innovációnak köszönhetően még élesebb és világosabb képeket és fejlettebb funkciókat biztosítunk könnyű és kompakt kivitelben
Bővebb tájékoztatás ... 3.2.2014

BEMUTATJÁK A HITACHI ÚJ KÉTLÁMPÁS PROJEKTORAIT

A Hitachi november 5-én, a Village Hotelben (Cheadle Road, Cheadle, SK8 1HW) mutatja be új 9000-szériás kétlámpás projektorait délelőtt 10:30 és délután 14:30 között. Ugyanitt hull le a lepel a kizárólag Midwichen keresztül forgalmazott 65”-os interaktív síkképernyős kijelzőről (IFPD) is.
Bővebb tájékoztatás ... 1.11.2013

A HITACHI EGY ÚJ, FEJLETT, NAGYTELJESÍTMÉNYŰ DLP PROJEKTORCSALÁDOT MUTAT BE, AMINEK A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB FÉNYERŐSSÉGŰ MODELLJÜK IS A RÉSZÉT KÉPEZI

Kiváló képminőség, rugalmas telepíthetőség és alacsony tulajdonosi összköltség
Bővebb tájékoztatás ... 12.6.2013

A HITACHI FIX TELEPÍTÉSŰ PROJEKTORAI PRESZTÍZS ÉRTÉKŰ, ARANY FOKOZATÚ DÍJAT KAPTAK A 2013. ÉVI IF DESIGN AWARDS GÁLÁN

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2013. március 7. – A bensőséges hangulatban megrendezett németországi iF Design Awards gálát követően a Hitachi büszkén jelenti be, hogy 8000-es szériájú új, fix telepítésű projektorcsaládjával elnyerte az arany fokozatú díjat.
Bővebb tájékoztatás ... 7.3.2013

A Hitachi fix telepítésű projektorait „good design”-díjjal jutalmazták a 2012. évi Good Design Awards gálán

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2012. október 15. – A Hitachi büszkén jelenti be, hogy CP-X8160, CP-WX8255 és CP-WU8450 fix telepítésű projektorai „Good Design”-díjat kaptak a 2012. évi Good Design Awards gálán modern külsejük, rugalmas telepíthetőségük és könnyű karbantarthatóságuk miatt.
Bővebb tájékoztatás ... 15.11.2012

A HITACHI ULTRA-RÖVID VETÍTŐTÁVOLSÁGÚ PROJEKTORAIT IF DESIGN AWARD-DÍJJAL TÜNTETTÉK KI

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2012. január 20. – A Hitachi Digital Media a mai napon bejelentette, hogy a nemrégiben megjelent CP-A221NM, CP-AW251NM és CP-A301NM projektorai iF termékdizájn díjat kaptak a 2012. évi iF Design Awards gálán.
Bővebb tájékoztatás ... 25.5.2012

A KIVÁLÓ ÚJ HITACHI LCD PROJEKTOR ELÉRHETŐ ÁRON NAGY TELJESÍTMÉNYT NYÚJT AKÁR TÖBBCÉLÚ KÖRNYEZETBEN AKÁR HELYHEZ KÖTÖTT HASZNÁLATNÁL

Minőség, teljesítmény és alacsony tulajdonlási költségek – mindez egy flexibilis csomagban
Bővebb tájékoztatás ... 11.1.2010

A HITACHI TÖBBCÉLÚ LCD PROJEKTORAINAK ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT FELSŐKATEGÓRIÁS TULAJDONSÁGOK ÉS ULTRA-ALACSONY TULAJDONLÁSI KÖLTSÉGEK JELLEMZIK

A Hitachi Digitális Média Csoport ma jelentette be a többcélú LCD projektorok új termékcsaládjának forgalomba hozatalát, amelynél a kivételesen alacsony teljes tulajdonlási költségek kiváló képminőséggel és az általában csak felsőkategóriás rendszerekre jellemző funkciógazdagsággal párosulnak. A CP-X2510 és CP-X3010 modellek tulajdonosai a meghosszabbított karbantartási ciklusok és a fogyasztáscsökkentő funkciók jóvoltából jelentős megtakarításokat fognak elérni, ugyanakkor a Hitachi egész termékcsaládjára jellemző használhatósági tulajdonságokban, teljesítményben, biztonsági és kompatibilitási jellemzőkben is örömüket fogják lelni.
Bővebb tájékoztatás ... 15.6.2009

AZ ÚJ HITACHI ED-X40 ÉS ED-X42 MODELLEK AZ OKTATÁSI CÉLÚ PROJEKTOROK KÖZÖTT TULAJDONLÁSI KÖLTSÉGEK TERÉN MINTAÉRTÉKŰEK

A Hitachi Digitális Média Csoport ma jelentette be az új, a lehető legalacsonyabb tulajdonlási költségekkel üzemeltethető ED-X40 és ED-X42 LCD oktatási célú projektorok forgalomba hozatalát. Annak köszönhetően, hogy karbantartási ciklusuk legalább 6000 üzemórára kitolódik és kevesebb energiát is fogyasztanak, az új modellek takarékosak és környezeti kihatásuk csak minimális.
Bővebb tájékoztatás ... 12.6.2009

FELIRATKOZÁS SAJTÓKÖZLEMÉNYEKRE

Iratkozzon fel, hogy a Hitachi Digital Média legfrissebb sajtóközleményeit egyenesen a íróasztalára küldhessük.