A KIVÁLÓ ÚJ HITACHI LCD PROJEKTOR ELÉRHETŐ ÁRON NAGY TELJESÍTMÉNYT NYÚJT AKÁR TÖBBCÉLÚ KÖRNYEZETBEN AKÁR HELYHEZ KÖTÖTT HASZNÁLATNÁL

Minőség, teljesítmény és alacsony tulajdonlási költségek – mindez egy flexibilis csomagban

Praha 11.1.2010 - A Hitachi Digitális Média Csoport ma jelentette be az új CP-X4020 LCD projektor forgalomba hozatalát. Elérhető áron beszerezhető, mind helyhez kötötten mind többcélú környezetben használható anélkül, hogy veszítene fényéből, felső kategóriás teljesítményéből, minőségéből vagy megbízhatóságából, amelyek mind a Hitachi termékek jól ismert tulajdonságai közé tartoznak. Az új modell előnye, hogy számos funkciójának, kiváló minőségének és a legújabb Hitachi modellek alacsony tulajdonlási költségeit lehetővé tevő hosszú élettartamú komponenseknek köszönhetően kicsi a karbantartási igénye.

„A CP-X4020 modellel szeretnénk kielégíteni vásárlóinknak azt a visszatérő igényét, hogy elérhető áron egy helyhez kötötten használható és ugyanakkor hordozható kivitelű projektort kínáljunk, amely általános célú felhasználáshoz kiváló, felső kategóriás teljesítményt nyújt,” nyilatkozta Axel Kutschke, a Hitachi Digitális Média Csoport prezentációs eszközeinek vezető menedzsere.„Mivel az új modellt felső kategóriás tulajdonságokkal láttuk el, mindkét követelménynek megfelel. Fentieket párosítva az alacsony tulajdonlási költségeket és a Hitachira jellemző megbízhatóság további tökéletesítését célzó legújabb fejlesztésekkel, a CP-X4020 modell minden környezetben életreszóló értéket és teljesítményt nyújt.

A CP-X4020 modell Hitachi hibrid szűrőt tartalmaz, amelynek 4000 üzemórára tervezett karbantartási ciklusa megegyezik a lámpa élettartamával. Amellett, hogy ez a karbantartási költségeknél is megtakarítást eredményez, a kevesebb elektronikus hulladék miatt még környezetkímélőbb is. A projektor 4000 ANSI lumen fényereje papíron is lenyűgöző, de a vetítővásznon még kitűnőbb. Az aktív írisz funkció 2000 : 1 kontrasztarányt biztosít, amitől a nagy színfényességű XGA LCD kép még élénkebbé válik, ugyanakkor a kiváló minőségű 16 W-os hangszórórendszer jóvoltából az audió tartalom is könnyen kezelhető. Zajszintje takarékos (eco) módban mindössze 29 dB, így nem vonja el a figyelmet. A Hitachi projektorokra jellemző minden minőségi, használhatósági és biztonsági funkció alapfelszereltségként be van építve, de a CP-X4020 modell emellett még tartalmaz olyan népszerű Hitachi funkciókat is, mint az új képernyőmenü, amely még inkább megkönnyíti a projektor üzembehelyezését és kezelését. Bár nem kapható cserélhető lencsékkel, de beállítható úgy, hogy 4:3 vagy 16:9/16:10 széles képarányú, 0,8 m-től (30”) 7,6 m-ig (300”) növelhető méretű képet vetítsen. Széles képarány esetén ehhez 1 m vagy 11,7 m vetítési távolság szükséges.

A Hitachi CP-X4020 modell Európában már beszerezhető.