BEMUTATJÁK A HITACHI ÚJ KÉTLÁMPÁS PROJEKTORAIT

A Hitachi november 5-én, a Village Hotelben (Cheadle Road, Cheadle, SK8 1HW) mutatja be új 9000-szériás kétlámpás projektorait délelőtt 10:30 és délután 14:30 között. Ugyanitt hull le a lepel a kizárólag Midwichen keresztül forgalmazott 65”-os interaktív síkképernyős kijelzőről (IFPD) is.

Hitachi CP-WU9410 modell az új 9000-es szériából

A projektorok teljesítménye akár a 10 000 lumen fényerősséget is elérheti, miközben számos fejlett funkció teszi még kényelmesebbé a felhasználók életét, ideértve például a kétszínmódos kereket, amivel a felhasználók a környező fényviszonyoktól függően válthatnak a magas fényerősségű mód és a színgazdag mód között a távvezérlő segítségével, valamint a kiváló képminőségről gondoskodó – Hitachi által kifejlesztett – kiemelés és magas dinamikus kontraszttartomány (High Dynamic Contrast Range, röviden HDCR) funkciót is.

A fejlett funkciók között említendő még a panorámavetítés, a geometriai korrekció és a kézi lencsemozgatás. A 9000 szériás modellekhez 5 csereszabatos objektív választható. Az új termékcsalád tagja a 10 000 lumen teljesítményű XGA CP-X9110, a 8500 lumen teljesítményű WXGA CP-WX9210 és a 8500 lumen teljesítményű WUXGA CP-WU9410 (ez utóbbit lásd a képen).

A modellek nem csak nagyméretű kivetítésre alkalmasak, de kiváló megoldást kínálnak számos professzionális alkalmazási területen is (ideértve a színpadi vetítést, a hirdetéseket és a digitális tartalomszolgáltatást).

A Hitachi az interaktív termékek körét tovább bővítő 65”-os interaktív síkképernyős kijelzőjét (IFPD) is kiállítja a rendezvényen. Az IFPD a négy érintőpontos, fehér keretnek és elegáns kialakításának köszönhetően – a Hitachi vállalat elmondása szerint – tökéletesen illeszkedik az otthoni, oktatási és vállalati környezetbe egyaránt. Az IFPD-t kizárólag a Midwich forgalmazza.

AV magazin, Tony Corbin – 2013. október 31.