A HITACHI FIX TELEPÍTÉSŰ PROJEKTORAI PRESZTÍZS ÉRTÉKŰ, ARANY FOKOZATÚ DÍJAT KAPTAK A 2013. ÉVI IF DESIGN AWARDS GÁLÁN

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2013. március 7. – A bensőséges hangulatban megrendezett németországi iF Design Awards gálát követően a Hitachi büszkén jelenti be, hogy 8000-es szériájú új, fix telepítésű projektorcsaládjával elnyerte az arany fokozatú díjat.

A Hitachi 8000-es szériájú projektorcsaládja (amelynek tagjai a CP-X8150, CP-X8160, CP-WX8240, CP-WX8255, CP-WU8440 és CP-WU8450 modell) azzal érdemelte ki az iF arany fokozatú díjat, hogy kompromisszum nélkül képes nagyméretű és világos képek vetítésére. A termékcsalád hamarosan újabb tagokkal bővül, amelyek még magasabb fényerőszinteket kínálnak majd.

A számos opcionális objektívvel kapható projektorcsalád rugalmas megoldást kínál a különböző telepítési környezetekben történő használatra, ideértve a konferenciatermeket, színháztermeket, színpadi környezetet és a kreatív alkalmazási módokat. A modellekben használt masszív komponensek leegyszerűsítik a javítást, valamint csökkentik a karbantartási igényt. A keskeny és alacsony profilú kialakítás úgyszintén megkönnyíti a készülékek telepítését. Az 5000 lumen feletti kategóriában a 8000-es széria vékonysága egyedülálló, így könnyedén beolvad a telepítési környezetbe.

Az iF termékdizájn díjakat a világ legelismertebb díjai között tartják számon. A gálán a modern dizájn bölcsőjének számító Németországban működő iF-International Design Forum tagjai zsűriznek. A világ egyik legjelentősebb nemzetközi dizájnversenyét 1953 óta folyamatosan megrendezik évről évre. Az egész világban jól ismert díjakat nem kizárólag a termékek külső megjelenése alapján osztják ki, hanem a funkcionalitás és a környezetvédelmi teljesítmény is hangsúlyos szerepet kap.

Az iF Design Awards 60. évfordulójára 51 országból összesen 4352 pályázat érkezett, és az 1410 termékből csak 75 kapta meg az arany fokozatú iF termékdizájn díjat. Az arany fokozatú díj megszerzése kiváló teljesítménynek számít. A Hitachi projektorai a tavalyi évet követően idén zsinórban már másodszor kaptak iF Design Awards-díjat, miközben a most kitüntetett projektorcsalád épp pár hónapja zsebelt be egy másik elismerést is.

A Hitachi rendkívüli megtiszteltetésnek veszi ezt a díjat.

A díjra vonatkozó bővebb információkért látogasson el az alábbi weboldalra: http://www.ifdesign.de/index_e