Home

Hitachi Digital Media Group

Hitachi

Sajtóközpont

A HITACHI FIX TELEPÍTÉSŰ PROJEKTORAI PRESZTÍZS ÉRTÉKŰ, ARANY FOKOZATÚ DÍJAT KAPTAK A 2013. ÉVI IF DESIGN AWARDS GÁLÁN

A HITACHI FIX TELEPÍTÉSŰ PROJEKTORAI PRESZTÍZS ÉRTÉKŰ, ARANY FOKOZATÚ DÍJAT KAPTAK A 2013. ÉVI IF DESIGN AWARDS GÁLÁN

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2013. március 7. – A bensőséges hangulatban megrendezett németországi iF Design Awards gálát követően a Hitachi büszkén jelenti be, hogy 8000-es szériájú új, fix telepítésű projektorcsaládjával elnyerte az arany fokozatú díjat.

A Hitachi 8000-es szériájú projektorcsaládja (amelynek tagjai a CP-X8150, CP-X8160, CP-WX8240, CP-WX8255, CP-WU8440 és CP-WU8450 modell) azzal érdemelte ki az iF arany fokozatú díjat, hogy kompromisszum nélkül képes nagyméretű és világos képek vetítésére. A termékcsalád hamarosan újabb tagokkal bővül, amelyek még magasabb fényerőszinteket kínálnak majd.

A számos opcionális objektívvel kapható projektorcsalád rugalmas megoldást kínál a különböző telepítési környezetekben történő használatra, ideértve a konferenciatermeket, színháztermeket, színpadi környezetet és a kreatív alkalmazási módokat. A modellekben használt masszív komponensek leegyszerűsítik a javítást, valamint csökkentik a karbantartási igényt. A keskeny és alacsony profilú kialakítás úgyszintén megkönnyíti a készülékek telepítését. Az 5000 lumen feletti kategóriában a 8000-es széria vékonysága egyedülálló, így könnyedén beolvad a telepítési környezetbe.

Az iF termékdizájn díjakat a világ legelismertebb díjai között tartják számon. A gálán a modern dizájn bölcsőjének számító Németországban működő iF-International Design Forum tagjai zsűriznek. A világ egyik legjelentősebb nemzetközi dizájnversenyét 1953 óta folyamatosan megrendezik évről évre. Az egész világban jól ismert díjakat nem kizárólag a termékek külső megjelenése alapján osztják ki, hanem a funkcionalitás és a környezetvédelmi teljesítmény is hangsúlyos szerepet kap.

Az iF Design Awards 60. évfordulójára 51 országból összesen 4352 pályázat érkezett, és az 1410 termékből csak 75 kapta meg az arany fokozatú iF termékdizájn díjat. Az arany fokozatú díj megszerzése kiváló teljesítménynek számít. A Hitachi projektorai a tavalyi évet követően idén zsinórban már másodszor kaptak iF Design Awards-díjat, miközben a most kitüntetett projektorcsalád épp pár hónapja zsebelt be egy másik elismerést is.

A Hitachi rendkívüli megtiszteltetésnek veszi ezt a díjat.

A díjra vonatkozó bővebb információkért látogasson el az alábbi weboldalra: http://www.ifdesign.de/index_e

   7.3.2013

A Hitachi fix telepítésű projektorait „good design”-díjjal jutalmazták a 2012. évi Good Design Awards gálán

A Hitachi fix telepítésű projektorait „good design”-díjjal jutalmazták a 2012. évi Good Design Awards gálán

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2012. október 15. – A Hitachi büszkén jelenti be, hogy CP-X8160, CP-WX8255 és CP-WU8450 fix telepítésű projektorai „Good Design”-díjat kaptak a 2012. évi Good Design Awards gálán modern külsejük, rugalmas telepíthetőségük és könnyű karbantarthatóságuk miatt.

A számos opcionális objektívvel kapható projektorcsalád rugalmas megoldást kínál a különböző telepítési környezetekben történő használatra, ideértve a konferenciatermeket, színháztermeket, színpadi környezetet és a kreatív alkalmazási módokat.

A díjra vonatkozó bővebb információkért olvassa el az alábbi cikket:
http://www.g-mark.org/award/describe/39133

   15.11.2012

A HITACHI ULTRA-RÖVID VETÍTŐTÁVOLSÁGÚ PROJEKTORAIT IF DESIGN AWARD-DÍJJAL TÜNTETTÉK KI

A HITACHI ULTRA-RÖVID VETÍTŐTÁVOLSÁGÚ PROJEKTORAIT IF DESIGN AWARD-DÍJJAL TÜNTETTÉK KI

MAIDENHEAD, Egyesült Királyság, 2012. január 20. – A Hitachi Digital Media a mai napon bejelentette, hogy a nemrégiben megjelent CP-A221NM, CP-AW251NM és CP-A301NM projektorai iF termékdizájn díjat kaptak a 2012. évi iF Design Awards gálán.

A világ egyik legelismertebb termékdizájn versenyeként számon tartott iF Design Awards hosszú múltra tekint vissza. A független zsűri által 1953. óta évről évre kiosztott díjak a dizájn és minőség terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó termékeket hivatottak kitüntetni világszerte.

A CP-A221NM, CP-AW251NM és CP-A301NM ultra-rövid vetítőtávolságú projektorok egyedülálló ívelt kialakításuk, szabadon mozgatható lencséjük és motoros tükrük miatt kapták meg a presztízs értékű díjat.

A díjakra vonatkozó bővebb információkért látogasson el az alábbi weboldalra: www.ifdesign.de

   25.5.2012

CP-AW2519NM AV News – az ISE 2011 rendezvény összefoglalója

CP-AW2519NM AV News – az ISE 2011 rendezvény összefoglalója


A 2011. februárban az Európa legnagyobb AV kereskedelmi expójának számító Integrated Systems Europe (ISE) gálán bemutatott Hitachi iPJ-AW250NM interaktív projektort az AV News az expó egyik legértékesebb médialátványosságaként értékelte. David Oldroyd, a Hitachi Digital Media Group vezérigazgatója a projektor új alkalmazási módjai között említette az innovatív fejlesztések eredményeként kínált interaktív konferenciatermi felhasználást.

AV News   3.2.2011

A CP-AW2519NM projektor helyet kapott az ISE Daily „Az ISE 2011 fénypontjai” c. listában

A CP-AW2519NM projektor helyet kapott az ISE Daily „Az ISE 2011 fénypontjai” c. listában

Az Installation Europe az általa közölt ISE Daily kiadványban minden évben kiválasztja az aktuális trendeket meghatározó vagy adott alkalmazási területeken elegáns megoldást kínáló termékeket. Az iPJ-AW250NM interaktív projektort nem csak interaktív funkciói miatt válogatták be a listába, hanem felhasználóbarát funkciói miatt is, ideértve a kompakt és könnyű kialakítást, amelynek köszönhetően a modell a jelenleg kapható egyik legkönnyebben telepíthető ultra-rövid vetítőtávolságú projektor a piacon.

Az „ISE 2011 fénypontjai” c. lista megtekintése

Teljes cikk elolvasása

ISE Daily   3.2.2011

FELIRATKOZÁS SAJTÓKÖZLEMÉNYEKRE

Iratkozzon fel, hogy a Hitachi Digital Média legfrissebb sajtóközleményeit egyenesen a íróasztalára küldhessük.